Vendéglátók

Noszvajon

Kapcsolat

Noszvaj Idegenforgalmáért Közhasznú Egyesület

3325 Noszvaj, Kossuth út 1.

Tel: +36-36/463-006

E-mail: info@noszvaj.hu

Panoráma Hotel Noszvaj

 

Megszépült terekkel, kényelmes szobákkal és korszerű szaunarészleggel nyitottuk meg újra a Panoráma Hotel kapuit. Fenyves erdővel és szőlőbirtokokkal övezett szállodánk étterme és szaunarészlege bárki számára nyitva áll, aki csendes, barátságos környezetben szeretne pihenni és kikapcsolódni.
Cím: Noszvaj, Dobó út 10/a.
Tel.: 36 780-420
e.mail: info@panoramahotelnoszvaj.hu
honlap: www.panoramahotelnoszvaj.hu
facebook: https://www.facebook.com/panoramanoszvaj

2019 márciusában újra megnyitotta kapuit a Noszvajon található Panoráma Hotel Noszvaj. A szállodafelújítás során megszépült a lobby és az étterem, könnyedén megközelíthető helyre költözött a bár.

A kényelmes pihenés érdekében a hotelszobákba új matracok és televíziókészülékek kerültek beszerzésre.

A szaunarészleg a mai kor igényeihez igazítva alakult át. Teljesen megújult a két finn szauna és az infrakabin. A sószoba egy új és tágasabb helyre költözött. Megújult a pezsgőfürdő és kialakításra került egy tepidárium és gyermek sóhomokozó is.

A fenyves erdővel és szőlőbirtokokkal övezett szállodát elsősorban azoknak ajánljuk, akik hosszabb-rövidebb kirándulásokat terveznek a Bükk déli lejtőin, akik szívesen vegyülnek el a falu gasztronómiai rendezvényeinek forgatagában, vagy akik egyszerűen csak csendes és barátságos környezetben szeretnének pihenni és feltöltődni.

Szeretettel várjuk Noszvajon!

Cím: Noszvaj, Dobó út 10/a. 
Tel.: 36 780-420 
e.mail: info@panoramahotelnoszvaj.hu 
honlap: www.panoramahotelnoszvaj.hu 
facebook: https://www.facebook.com/panoramanoszvaj 

2

vissza