Vendéglátók

Noszvajon

Kapcsolat

Noszvaj Idegenforgalmáért Közhasznú Egyesület

3325 Noszvaj, Kossuth út 1.

Tel: +36-36/463-006

E-mail: info@noszvaj.hu

Erdei Vendégház

 

Erdei Vendégház

Vendégházunk Noszvaj üdülőterületén, Síkfőkúton található. 2-4 személy kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Nagy nappali, konyha, fedett terasz, két hálószoba, fürdő. Az udvaron szalonnasütő, bográcsozóhely. A gépkocsik számára az épület alatt garázs.

Vendégházunk Noszvaj üdülőterületén, Síkfőkúton található, 10 km-re Eger belvárosától. A Bükk déli lejtőin épült ki ez az üdülőhely, a környező erdőknek köszönhetően nagyon tiszta a levegője, a Síkfőkúti tavon csónakázni, vízibiciklizni is lehet, gyönyörű kirándulásokat tehetnek a Bükk hegyeibe, erdőibe. (A tulajdonos vizsgázott túravezető, túravezetést vállal.)

Megemlítünk néhány kiránduló- és fürdőhelyet, amit érdemes felkeresniük. Megadjuk a távolságot is a nyaralótól számolva:

Eger (10 km), Bogács gyógyfürdő (7 km), Mezőkövesd - Zsóry fürdő (18 km), Bükkszék strand (33 km), Egerszalók – éjszakai fürdőzés (16 km), Szilvásvárad – lovas bemutatók és versenyek (40 km).

A Vendégház különálló, összkomfortos kőépület, 2-4 személy kényelmes elhelyezését teszi lehetővé a következő elrendezésben:

- két kisebb hálófülke

- nagy nappali, beépített konyharésszel

- fürdőszoba (zuhanykabinnal és WC-vel)

- fedett terasz

A konyhában 2 lapos villanyrezsó, hűtőszekrény, tea-és kávéfőző, 4-5 személy részére a szükséges edények (bogrács is), evőeszközök, tisztítószerek megtalálhatók. A nappaliban rádió-magnó, színes televízió, a teraszon étkezésre és pihenésre szolgáló asztal székekkel, a kertben szalonnasütő és bográcsoló hely, valamint grillező szolgálja a kényelmet. Az épület alatt garázs van a gépkocsi számára.

Érdeklődés:

Levélben és telefonon:

Kovács István

3324 Felsőtárkány, Dózsa György út 90.

Telefon: 06-30/701-5832

E-mail: erdeivendeghaz58@freemail.hu

Honlap: www.szallas.hu/erdei vendeghaz

Ár: 9500 Ft /éjszaka/ház

Akciók, kedvezmények egyeztetés alapján!

vissza